Це найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозрівання. Пармезан Parmareggio має витримку 30 місяців та він належить до елітної групи найбільш дорогих сирів пармезан. Сир має ламкий текстуру з нерівним зрізом і кришиться при нарізуванні. Пармезан має ніжний смак з пікантним присмаком. Вживається як самостійне блюдо або використовується у вигляді добавок до пасти, піци, супів і салатів.
Зберігати при температурі від +2 до 8 С

Креветка варено-морожена Гренландія, 200+
Щупальця гігантського кальмара (20% глазурі)
Креветка варено-морожена Polar Seafood, 80/100
Ікра Кети SILVER BAY соленно-морожена 4*250г (1кг)
Ікра форелі солено-морожена 250г 






